Vissza az előző oldalra

Adatvédelmi nyilatkozat

Látogatók adatai
Cégünk, a TRUCK PARTS IMPEX Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (6000 Kecskemét, Kiskőrösi út 12., 9425/50. hrsz.), mint a www.tpi-trade.hu webshop tulajdonosa, számára kiemelt fontosságú a www.tpi-trade.hu látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeljük, és gondoskodunk azok biztonságáról. Regisztrációját, és ezzel együtt minden személyes adatát írásos kérés esetén bármikor töröljük. Adatok zárolása, helyesbítése kapcsán kérjük, forduljon írásban ügyfélszolgálatunkhoz. A kérésének rövid határidőn belül (legkésőbb 2 munkanap) eleget teszünk.

A regisztrációkor és megrendeléskor megadott adatokat a www.tpi-trade.hu kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve feliratkozás esetén hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozó működik közre, pl. futárszolgálat. A szállítást végző partner cégek a tőlünk kapott adatokat semmilyen formában nem jogosultak harmadik fél részére továbbadni. Az adatokat kizárólag a csomag célba juttatására, sikertelen átvétel esetén a címzett értesítésére használják. A tárolt adatokhoz az ügyfélszolgálatunk és a logisztikát kiszolgáló munkatársaink férnek hozzá/kezelik. Az adatokat cégünk a webáruház fennállásáig tárolja.

Hírlevelet kizárólag azoknak küldünk, akik feliratkoztak rá. Minden egyes kiküldött hírlevél tartalmaz leiratkozó linket is. Kizárólag a www.tpi-trade.hu-hoz kapcsolódó információkat továbbítjuk hírleveleinkben.

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai és marketing célokból (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat cégünk kizárólag jogilag hitelesen indokolt és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja cégünk általános szerződési és vásárlási feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.


Vonatkozó jogszabályok
Jelen adatvédelmi nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekben az alábbi jogszabályok irányadók:

  • A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
  • Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
  • Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény;
  • 226/2003. (XII. 13.) kormány rendelet az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, az elektronikus hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosítókijelzés és hívásátirányítás szabályairól;
  • Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény

 

Információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy a www.tpi-trade.hu webáruházat működtető cég birtokolja az oldalakon látható információkat. A www.tpi-trade.hu oldalainak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos a www.tpi-trade.hu oldalairól származó információk, cikkek engedély nélküli árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése! A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.


Hivatkozások a www.tpi-trade.hu-ra
Abban az esetben, ha valaki a www.tpi-trade.hu oldalait, vagy bármelyik oldalának bármely részét saját webhelyén akarja megjelentetni, akkor ki kell kérnie a www.tpi-trade.hu webáruházat működtető cég, a Truck Parts Impex Kft. engedélyét. Minden olyan ránk mutató hivatkozás alkalmazása ellen fellépünk, amely árt a cégünk, illetve oldalaink hírnevének és érdekeinek.

 

Jogorvoslat
Amennyiben azt tapasztalja, hogy cégünk nem az itt megjelölt elvek alapján kezeli az adatokat, akkor jogorvoslatért kérjük, forduljon a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz.

 

Adatkezelő adatai:
Név: TRUCK PARTS IMPEX Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 6000 Kecskemét, Kiskőrösi út 12., 9425/50. hrsz.
Cégjegyzékszám: 03-09-118020
Adószám: 14745618-2-03
E-mail cím: info@tpi-trade.hu
Adatkezelési nyilvántartási szám:
NAIH-83415,83416,83417,83418,83419,83420,83421/2015.

 

Adatfeldolgozók adatai:
Név: 24H Logistics Kft.
Székhely: 2071 Páty, Tölgyfa u. 23.
Cégjegyzékszám: 13-09-117002
Adószám: 14155794-2-13
E-mail: ugyfelszolgalat@24hfutar.hu

Továbbá bármely, a felhasználó által küldött futár- illetve fuvarozó cég.

Az adatfeldolgozó a személyes adatokat az áru kézbesítéséhez használja fel, és azokat a kézbesítés megtörténtét követően köteles azonnal megsemmisíteni.

 

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elérhetőségei:
Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5
Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Telefon: +36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
Url: http://naih.hu
Jelen szabályzat rendelkezései 2015.június 15. napján lépnek hatályba.

 

Jelen dokumentum IDE kattintva tölthető le.

Összehasonlításra váró termékek:
0
...